Daňové úniky a ekonomická realita - Schultzová, Anna
Motívy tieňovej ekonomiky. Dichotómia tieňovej ekonomiky a daňových únikov. Tieňová ekonomika v Európskej únii. Onshore vs. offshore centrá. Snahy o elimináciu daňových únikov. Najčastejšie formy daňových únikov v Slovenskej republike.