Vybrané problémy merania výkonnosti komerčnej banky - Hrvoľová, Kristína
Výkonnosť komerčnej banky. Prehľad základných ukazovateľov merania výkonnosti bánk - tradičné, ekonomické, trhové ukazovatele. Ďalšie aspekty pri posudzovaní výkonnosti bánk.