Medzinárodná investičná pozícia Slovenskej republiky - Konečná, Martina
Vymedzenie medzinárodnej investičnej pozície podľa štandardov a usmernení Medzinárodného menového fondu, hodnotenie vývoja medzinárodnej investičnej pozície Slovenskej republiky od roku 2008 po prvý kvartál roku 2012 (od vypuknutia krízy po súčasnosť). Čistá medzinárodná investičná pozícia. Účty platobnej bilancie a ich analýza. Udržateľnosť medzinárodnej likvidity. Vývoj štruktúry zahraničných investícií v SR v období 2008-2012.