Improving verbal, non-verbal, written and electronic communication of effective managers - Hrdličková, Zuzana
Študenti manažmentu na dvoch slovenských univerzitách a ich možnosti získania základných znalostí z manažmentu na seminároch v anglickom jazyku. Verbálna a neverbálna komunikácia. Konverzácia v anglickom jazyku, typy priamej reči.