Spotrebitelia a trvalo udržateľné produkty - Korčoková, Marína, 1970-
Nové programy Európskej únie: Zdravie pre rast a Spotrebitelia. Ciele týchto programov. Koncepcia trvalo udržateľného rozvoja. Trvalo udržateľné produkty. Spotrebiteľské vzdelávanie. Celoživotné vzdelávanie v Európskej únii.