Regionálne porovnanie nerovnosti miezd zamestnancov SR aplikáciou kappa kvantilových modelov - Sipková, Ľubica, 1962-
Porovnanie nerovností rozdelenia miezd zamestnancov v ôsmich regiónoch Slovenskej republiky. Poradie podľa veľkosti získaných hodnôt a navrhnutej miery merania od najväčšj hodnoty po najnižšiu.