Ako byť šťastným napriek ekonomickému blahobytu - Bláhová, Mária
Pohľad na situáciu v súčasnom globalizovanom svete, v ktorom veľká časť obyvateľstva žije v prebytkových ekonomikách. Otázkou zostáva, či materiálny dostatok prináša ľuďom aj primeraný pocit spokojnosti a šťastia.