Štýl vedenia pracovnej skupiny a pracovná spokojnosť - Flešková, Marta
Súvislosti medzi pracovnou spokojnosťou a štýlom vedenia orientovaným na dobré medziľudské vzťahy a štýlom vedenia orientovaným na pracovné úlohy. Výskumnou metódou je dotazník vlastnej konštrukcie, zložený z troch častí. Prvé dve časti obsahujú položky, ktorými sa zisťuje pracovná spokojnosť, tretia časť obsahuje položky, ktorými sa hodnotí štýl vedenia pracovnej skupiny. Výskumnú vzorku tvorilo 106 zamestnancov telekomunikačnej spoločnosti.