Niekoľko poznámok o filozofických aspektoch práva duševného vlastníctva - Kropaj, Marián, 1983-
Názory autora na príspevky prednesené v rámci 6. ročníka Olomouckých právnických dní (2012), kde bola po prvý krát venovaná samostatná sekcia právu duševného vlastníctva.