Návrh zrušenia platenia daní z predaja majetku s účinnosťou od 1.1.2013 pomôže obciam a VÚC k ich stabilizácii - Neupauerová, Zuzana
Zrušenie dane z príjmu z predaja majetku, pomôže samosprávam v stabilizácii ich financovania.