Marketingová stratégia formou e-marketingu - Cárachová, Magdaléna
Pojem marketing. Klasický marketing versus e-marketing. Charakteristika marketingového manažmentu. Funkcie marketingového manažmentu. Marketingová stratégia: internetová marketingová stratégia, internetová komunikačná stratégia, internetová obchodná stratégia.