Manažment znalostí a jeho význam - Cárachová, Magdaléna
Pojem manažment znalostí. Vybrané nástroje znalostného manažmentu: asistencia a asistenčná schôdza, systém stránok, tvorba znalostnej bázy, podnikové znalostné portály.