Hodnotenie sociálnej oblasti spoločensky zodpoveného podnikania v podniku - Stankovič, Lýdia
Spoločensky zodpovedné podnikanie, jeho súčasná definícia a metodológia. Podnikateľské aktivity v konkurenčnom prostredí. Uplatňovanie rôznych činností ako je sponzorstvo, filantropia a charita.