Vplyv atypického chodu ekonomických cyklov na priebeh politického cyklu - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Poukázanie na atypický chod ekonomického cyklu a jeho vplyv na priebeh cyklu politického pri sledovaní vývoja vo vybraných krajinách. Zmeny, ktoré nastávajú v spoločnosti ako aj v celkovom fungovaní krajiny.