Marketing obchodu - východiská a determinanty heho rozvoja - Francová, Zuzana, 1971-
Determinanty, ktoré formujú a rozvíjajú marketing obchodu. Dôležitosť implementácie marketingu obchodu a identifikácia jeho nástrojov. Významné trendy v teórii a praxi obchodných podnikov.