Koncepcia marketingu vzťahov v praxi - Čihovská, Viera
Podstata a význam marketingu vzťahov na základe analýzy a skúmania zákazníckeho správania. Od marketingu vzťahov (Relationship Marketing) k riadeniu vzťahov so zákazníkmi. Model implementácie relačného marketingu do praxe. Riadenie vzťahov so zákazníkmi ( CRM - Customer Relationship Management).