Medzinárodná investičná pozícia Slovenskej republiky a dlhodobá vonkajšia nerovnováha - Fifek, Edmund
Medzinárodná investičná pozícia SR a zmeny vo výške aktív a pasív. Súčasný stav zahraničných pasív - výsledok prílevu zahraničných investícií od druhej polovice deväťdesiatych rokov po súčasnosť. Stav priamych zahraničných investícií v SR, jeho zmeny a súvislosti.