Inovatívne techniky asynchrónneho programovania v jazyku C# - Hanák, Ján
Silné stránky nasadenia paradigmy asynchrónneho programovania a hlavné aplikačné domény, v ktorých možno túto paradigmu s výhodou uplatniť. Analýza synchrónneho a asynchrónneho komunikačného a výpočtového modelu riadených programov jazyka C#.