Intraregionálne vzťahy v regióne západného Balkánu a ich vplyv na integračné procesy regiónu do EÚ - Gabrielová, Petra
Budovanie regionálnej spolupráce ako jednej z hlavných podmienok prehlbovania vzťahov EÚ s krajinami západného Balkánu. Hlavné sporné otázky vstupujúce do bilaterálnych vzťahov medzi krajinami regiónu.