Jednotný mechanizmus dohľadu - základný kameň bankovej únie - Chandoga, Roman
Vytvorenie jednotného mechanizmu dohľadu nad bankovým sektorom. Európsky orgán pre bankovníctvo a európsky systém finančného dohľadu. Piliere integrovaného finančného rámca. Ciele predložených nariadení. Analýza návrhu jednotného mechanizmu dohľadu. Problematické miesta a riziká predložených legislatívnych návrhov spojených s vytvorením bankovej únie.