Ekonomická integrácia Ukrajiny do EÚ: súčasný stav, úlohy a priority - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Aktuálne problémy ekonomickej integrácie Ukrajiny do Európskej únie, jej súčasný stav, úlohy a priority na ceste hospodárskej spolupráce. Obchodné vzťahy medzi oboma partnermi, vrátane obchodu z tovarom a službami. Autor sa snaží poukázať na prílev zahraničných investícií a ich alokáciu, taktiež dôležitý akcent sa robí na medziregionálnu migráciu a pohyb pracovných síl, ktoré smerujú z Ukrajiny do jej západného partnera.