Remitencie v Moldavskej republike - Raneta, Leonid, 1982-
Migrácia v Moldavskej republike. Prílev remitencií do Moldavskej republiky. Pracovná sila zamestnaná v ekonomike Molldavska. Miera nezamestnanosti v Moldavsku. Razantný pokles prítoku remitencií je spôsobený rastúcou nezamestnanosťou v cieľových štátoch moldavskej migrácii.