Podpora inovácií na Slovensku ako predpoklad úspešného rastu - Kopkáš, Peter
Analýza súčasného stavu podpory inovácií na Slovensku. Nedostatočné financovanie vedy a výskumu v SR a ochrana duševného vlastníctva. Administratívna podpora rozvoja inovácií. Návrh odporúčaní podpory výskumu, vývoja a inovácií na Slovensku. Priame a nepriame finančné nástroje podpory výskumu, vývoja a inovácií v SR.