Talent manažment v medzinárodnom kontexte - Roháľová-Ilkivová, Hana
Výskum nehmotných strategických aktív. Potvrdenie ústupu tradičných zdrojov konkurenčnej výhody a nástup nehmotných strategických aktív v podobe intelektuálneho kapitálu a podnikových spôsobilostí.