Kanadský model rastu s dôrazom na trh práce ako východisko pre model SR - Ostrihoň, Filip
Kanadský model CEFM96 poskytuje východiskové poznatky na tvorbu modelu slovenskej ekonomiky no najmä na modelovanie vzťahov na trhu práce. Model CEFM96 ponúka vyčerpávajúce východiská pre modelovanie prirodzenej miery zamestnanosti a nezamestnanosti, ktoré je možné po úpravách aplikovať v podmienkach Slovenskej republiky.