Fiškálna udržateľnosť v podmienkach Slovenskej republiky - Luchava Havettová, Miroslava
Strednodobé a krátkodobé indikátory fiškálnej udržateľnosti. Fiškálna udržateľnosť na príklade Slovenskej republiky. Fiškálna udržateľnosť z pohľadu demografických trendov. Demografický vývoj populácie Slovenska v rokoch 2020 a 2030 podľa dosiahnutého vzdelania. Determinanty fiškálnej udržateľnosti SR.