Modely s prenosovou funkciou - Pastoreková, Silvia, 1985-
Praktické použitie a výber vhodného modelu s prenosovou funkciou na analýza vývoja a určenie krátkodobej prognózy dovozu tovarov a služieb do SR. ARIMAX modely a modely intervenčnej analýzy. Praktická aplikácia intervenčnej analýzy.