Vplyv európskeho rozpočtu na ekonomický rast - Sabo, Štefan
Problém merania efektívnosti kohéznej politiky. Ex-ante a ex-post štúdie. Náročnosť merania efektívnosti kohéznej politiky pomocou ekonometrického modelovania. Jednoduchý model, ktorý za strednodobé obdobie považuje horizont 10 rokov. Štatistika označujúca spoľahlivosť modelu. Test kvality modelu ako celku. Test vstupných premenných samostatne.