Prediktory úspešnosti osvojovania si cudzieho jazyka - Tóthová, Lucia, 1960-
Funkcie jazyka. Štruktúra a meranie jazykových vlôh. Procesový model jazyka. Jazyková kompetencia. Kompetencie používateľa jazyka. Osvojovanie si cudzieho jazyka. Stratégia učenia sa.