Metóda CLIL v európskych školách - Veškrnová, Alžbeta
Metóda CLIL - odporúčaná metóda cudzojazyčného vzdelávania a rozvoja plurilingvizmu. Metodické princípy a výhody CLIL. CLIL v európskych školách. Vyučovacie predmety prostredníctvom CLILu.