Postup stanovenia reálnej hodnoty majetku a záväzkov - Tkáčová, Lenka
Postup stanovenia reálnej hodnoty majetku alebo záväzku. Definovanie pojmov, súvisiacich s danou problematikou: hlavný (najvýhodnejší) trh, najvýhodnejšie a najlepšie využitie nefinančného majetku, oceňovacia technika, úrovne hierarchie, hypotetická reálna hodnota a vykazovanie informácií v účtovnej závierke súvisiace s oceňovaním majetku a záväzkov v reálnej hodnote.