Distribučný kanál ako jeden z determinantov hodnoty banky - Budayová, Jana
Príspevok sa zaoberá možným vplyvom voľby distribučných kanálov banky na jej budúcu hodnotu. Obsahuje stručný opis procesu ohodnocovania banky. Je sledovaný vplyv objektívnych a subjektívnych faktorov distribučnej cesty na hodnotu. Taktiež sa zaoberá úrovňou internetového a klasického bankovníctva v SR a ČR.