Interkultúrna komunikácia v podnikateľskom prostredí - Capáková, Lucia
Analýza problematiky kultúrnych dimenzií a interkultúrnej výchovy v podniku s poskytnutím možností a foriem následnej aplikácie v podmienkach medzinárodného manažmentu.