Stochastický lokačný model s dvoma účelovými funkciami - Hollá, Anna
Priblíženie stochastických lokačných modelov a súčasná formulácia konkrétneho modelu. Formulácia modelu zachytáva minimalizáciu prepravy a čakania zákazníkov a súčasne sa zaoberá minimalizáciou nákladov na lokáciu.