Využitie Service Level Managementu v IT outsourcingu - Černý, Matej, 1982-
Príspevok prezentuje príklad inovácie procesu, ktorý sa zaoberal riešením nahlasovania a riadenia problémov na IT helpdesku pomocou Service Level Management-u. Ako zdroj informácií bola použitá Information Technology Infrastructure Library /ITIL/. S realizovanou inováciou získala organizácia lepšiu dostupnosť IT služieb a IT outsourcingová spoločnosť zase znížila náklady na riešenie problémov.