Modelovanie finančných tokov na báze teórie grafov - Babej, Andrej
Problém vzájomnej zadĺženosti podnikateľských subjektov, ktorý ohrozuje ich platobnú schopnosť je dlhodobým problémom takmer všetkých postkomunistických krajín. V čase krízy sa už postupne ustupujúci problém zase dostáva do popredia. Zápočet dlhov medzi prepojenými subjektmi.