Metodický prístup k modelovaniu kreditného rizika v bankovníctve - Lopatník, Martin
Prehľad prístupov modelovania posúdenia bonity za účelom kvantifikácie kreditného rizika v bankovníctve. Logistická regresia ako metóda využívaná pre modelovanie kreditného rizika.