Európa 2020 na Slovensku - Gavuliak, Roman
Sociálna inklúzia v rámci Lisabonskej stratégie. Sociálna inklúzia v rámci stratégie Európa 2020. Kritika cieľov stanovených stratégiou Európa 2020 pre Slovensko a návrh upravených cieľov. Predčasný odchod zo vzdelávacieho procesu. Populácia v riziku chudoby alebo sociálnom vylúčení.