Využitie Monte Carlo simulácií pri analýze pravdepodobnostných rozdelení - Smrčková, Jana
Základ Monte Carlo simulácií. Charakteristiky špicatosti rozdelení pravdepodobnosti. Lognormálne rozdelenie, gama rozdelenie, Weibullovo rozdelenie pravdepodobnosti.