Potreba dodržania etických princípov z hľadiska dosiahnutia verného a pravdivého zobrazenia skutočnosti v účtovníctve - Varinská, Katarína
Potreba dodržania základných etických princípov pre dosiahnutie verného a pravdivého zobrazenia skutočnosti v účtovníctve. Etické princípy podľa Etického kódexu IFAC (International Federation of Accountants).