Spoločenská zodpovednosť vybraných hotelov - Hadarová, Daniela
Analýza spoločenskej zodpovednosti vybraných hotelových sietí. Výskumná sonda v piatich hotelových spoločnostiach. Výber tých, ktoré majú vo svojej štruktúre aplikované reálne programy spoločenskej zodpovednosti. Stručná analýza jednotlivých programov s dôrazom na ochranu životného prostredia a prínos v komunite. Ekonomické aspekty spoločenskej zodpovednosti autorka skúmala prostredníctvom kritéria výšky finančných prostriedkov, ktoré hotely venujú na riešenie spoločenskej zodpovednosti.