Vymedzenie veľkého projektu - Harajdič, Ján
Vymedzenie veľkého projektu a zdôraznenie ekonomickej a vzdelávacej dôležitosti veľkých projektov. Kritériá, ktoré možno využívať na začlenenie projektov do jednotlivých veľkostných kategórií. Charakteristické znaky veľkých projektov.