[Mezinárodní migrace a Evropa] - Billý, Ľubomír
Recenzia na publikáciu, ktorá analyzuje otázky imigrácie najmä z politologického pohľadu, a to skúmaním vplyvu migrácie na politickú stabilitu a bezpečnosť krajiny či vnímanie imigrantov u majoritnej časti obyvateľstva. Monografia je zároveň záverečným výstupom riešenia projektu VEGA – Medzinárodná migrácia v európskom kontexte.