Znalostný manažment ako podstatný determinant udržateľnosti konkurencieschopnosti podniku - Miklošík, Andrej
Súvislosti medzi implementáciou princípov znalostného manažmentu v podniku a tvorbou udržateľnej konkurenčnej výhody.