Analýza dlhovej udržateľnosti v eurozóne - Kozmová, Lucia
Dlhová udržateľnosť krajiny je často definovaná ako schopnosť krajiny plniť svoje dlhové záväzky bez nutnosti odpúšťania a akumulácie dlhov. Príspevok hodnotí potrebu analýzy dlhovej udržateľnosti v čase krízy a vyzdvihuje jej výhody, ale zároveň informuje aj o jej nevýhodách. Vládne zadlžovanie v eurozóne.