Demingov model PDCA a jeho využitie pri plánovaní podnikového vzdelávania - Krištofík, Stanislav, 1959-
Pri plánovaní vzdelávania v podniku je možné využiť Demingov model PDCA, ktorý v sebe zahŕňa štyri etapy cyklu (plánovanie činnosti, realizáciu plánu, hodnotenie/skúmanie a zasahovanie do procesu), pričom cieľom je permanentné zlepšovanie jednotlivých krokov a činností tak, aby dochádzalo k ich stálemu skvalitňovaniu a vyššej efektívnosti pri ich realizácii.