7. medzinárodná vedecká konferencia Mena, bankovníctvo a medzinárodné financie na tému Ako sa krajiny strednej a východnej Európy vyrovnávajú s globálnou finančnou krízou - Kotlebová, Jana, 1969-
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej konferencie, ktorá sa uskutočnila v dňoch 27. a 28. septembra 2012 na pôde Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave.