Technologický spillover ako dôsledok prílevu priamych zahraničných investícií na Slovensku - Dudáš, Tomáš, 1976-
Existencia technologického spilloveru v slovenskej ekonomike. Teoretické pozadia skúmania technologických spilloverov. Možnosti technologických spillover efektov v slovenskom automobilovom priemysle.