Postkontrakční chování veřejných zadavatelů na Slovensku - Pavel, Jan
Analýza postkontrakčného správania sa na vzorke slovenských zadavateľov pôsobiacich na miestnej a centrálnej úrovni. Popis životného cyklu verejnej zákazky.