Progresivní nebo "rovná daň" - ekonomické i politické dilema - Blechová, Beáta
Stručná charakteristika hlavných rozdielov medzi progresívnymi a proporcionálnymi daňovými systémami uplatňovanými predovšetkým v oblasti dane z príjmov a taktiež medzi jednotlivými modelmi rovnej dane vychádzajúcimi z proporcionality daňového režimu.